Štíhlá výroba: Aplikace, nástroje a komponenty

 

 

Zvyšte produktivitu pomocí modulárního systému

Vylepšete své pracovní procesy za pomocí štíhlé výroby. Cílem těchto principů je dosažení stabilní, flexibilní a standardizované výroby díky optimalizaci toku materiálu. Ruku v ruce tak jde snížení provozních nákladů a zvýšení produktivity práce. K tomu štíhlá výroba využívá kombinaci několika různých stavebních systémů, spojek, válečkových drah a příslušenství.

Velkou výhodou je nízká pořizovací cena, jednoduchá přestavba či možnost rozšíření. Samozřejmostí je u nás záruční i pozáruční servis.

Prohlédněte si

Naše modulární systémy

Trubkový stavebnicový systém

Ekonomický a variabilní trubkový systém umožňuje sestavit modulární aplikace a zeštíhlit tak výrobní či skladový provoz. Systém představuje inovativní a udržitelný způsob výroby, který reaguje na dynamické požadavky trhu a díky vysoké flexibilitě nabízí nekonečné konstrukční možnosti. Výhodou tohoto systému je jeho vysoká chemická odolnost a možnost ESD varianty konstrukce. Díky nízké pořizovací ceně a dlouhé životnosti představuje ideální volbu pro jakékoliv průmyslové aplikace.

Zobrazit více

Hliníkový profilový systém

Hliníkové profily, známé také jako alu profily, jsou flexibilní a odolné stavební prvky vyrobené z kvalitního hliníku. Profily mají eloxovaný povrch, což zvyšuje korozní odolnost, tvrdost a otěruvzdornost profilu. Jejich nízká hmotnost a vysoká nosnost usnadňuje manipulaci a transport, což přispívá k efektivitě a snížení nákladů na logistiku. Základem tohoto systému jsou profily různých velikostí a tvarů, které lze snadno kombinovat i s profily jiných výrobců.

Zobrazit více

Cube systém

Čtyřhranný trubkový systém Cube je flexibilní a spolehlivý konstrukční systém, který oproti ostatním konstrukčním systémům vyniká svou vysokou nosností a odolností. Díky své modulární povaze je snadno přizpůsobitelný potřebám firmy a je vhodný pro širokou škálu průmyslových aplikací. Navíc lze celý systém sestavit jen za pomocí 2 klíčů bez nutnosti svařování.

Zobrazit více

Vyberte si

U nás máte na výběr

Komponenty

Komponenty

U nás nakoupíte jednotlivé komponenty z pohodlí vašeho domova. S jednoduchým a pohodlným nákupem online ušetříte čas a získáte přesně to, co potřebujete. U nás máte jistotu, že nakoupíte jen kvalitní a spolehlivé komponenty.

Zobrazit více

Standardní aplikace

Standardní aplikace

Prozkoumejte naší širokou nabídku standardních aplikací. Poptejte již hotová řešení nebo se jimi inspirujte a využijte jejich konstrukčních principů a funkčních vlastností pro tvorbu vašich vlastních projektů.

Zobrazit více

Vytvořte si vlastní návrh

Vytvořte si vlastní návrh

Vyzkoušejte si náš konfigurátor, který vám umožňuje jednoduše a rychle sestavit vlastní návrh pracoviště a poskytne vám prostor k experimentování. Po dokončení návrhu máte možnost jednotlivé komponenty ihned poptat na našem eshopu.

Vytvořit návrh